[rev_slider home-slider]
[instagram-feed num=12 cols=3 showfollow=false]
Kontakt os allerede i dag. Der er få pladser til de kommende skoleår.

Om skolen

Skolen er belliggende i Nordsjælland, 60 km fra København med 500 meter til den nærmeste togstation.
Det er nemt og bekvemt at komme til og fra skolen, også med tog - vi er forbundet til det københavnske S-togsnet via Lokalbanen.
Vi er tæt på hav, strand, skov og marker og området byder på et væld af sportslige aktiviteter som vi jævnligt benytter.

Beboelsesfaciliteter
Værelserne ligger på gange med 5 og 6 værelser. Alle værelser er med bad og toilet. Alle værelser har en god størrelse og masser af lysindfald. Rundt på gangene er der "hæng ud" zoner til afslapning og social samvær eller et spil bordtennis. Der er store lokaler til både undervisning og efterskoleliv. Der er læringstrappe med TV til både dagligdag og hygge om aftenen.

Iværksætteri

New Nordic Youth (NNY) arbejder med helheden i iværksætteri. Vi har derfor fokus på alle 3 typer - socialt, kulturelt og økonomisk iværksætteri. Det er er vigtigt for fremtidens samfund, at alle typer af iværksætteri bliver italesat for at skabe værdi i samfundet.

NNY arbejder for, at eleverne får en indsigt i og kan agere indenfor iværksætteri i alle kategorier.
Det gøres blandt andet ved, at der på skolen samarbejdes med en bred palette af personer fra uddannelses-, erhvervs- og foreningslivet. Personer, der kan give eleverne en fortælling om succes, faldgruber, udvikling, værdier samt ikke mindst betydningen af at igangsætte.

Kompetencer

Vi har ikke traditionelle linjer som andre. I stedet arbejder vi med kompetencer, som alle på skolen skal arbejde med, dog vælger eleverne en kompetence, som de specialiserer sig i.

Mediedesign

Vil du arbejde med visuelle medier og være opdateret på de nyeste trends indenfor sociale og digitale medier? Så udvikler du kompetencer indenfor:

 • Sociale medier
 • Digitale medier
 • Blogger business
 • Webdesign
 • Grafisk design

Business

En god ide kræver en god forretningsplan – vil du blive rustet til at starte dit (jeres) eget firma og bliv ekspert i produkt til marked strategier? Så udvikler du kompetencer indenfor:

 • Startup-økonomi
 • Funding
 • Socialt / kulturelt iværksætteri
 • Analyse og markedsføring
 • E-handel

Tech

Interesserer du dig for teknologien bag og har nysgerrigheden til at lære mere om hvordan man skaber det næste nye store inden for tech branchen? Så udvikler du kompetencer indenfor:

 • Programmering
 • App-udvikling
 • Innovation
 • eSport
 • Fremtidens IT

Velfærdsteknologi

Hvad er definitionen på velfærdsteknologi?

Velfærdsteknologi er et relativt nyt begreb, som opstår i slutningen af 1990'erne. Det bider sig hurtigt fast som nøglebegreb inden for den offentlige sektor, som "brugerorienterede teknologier, der forsyner eller assisterer brugerne med én eller flere offentlige eller private velfærdsydelser og produkter" (kilde Wikipedia).

Velfærdsteknologi er blandt andet: "Teknologier, der øger livskvaliteten og/eller effektiviteten i samfundet".

Det er en bred definition, som afspejler, at velfærdsteknologi kan være rigtig mange ting. Den afgrænser sig ikke til bestemte brancher eller målgrupper, og den adresserer både det offentlige og private marked.

Med fokus på teknologiske løsninger og services, der løser de samfundsmæssige udfordringer i tilknytning til pleje og omsorg, sygdomsbehandling (life science/biovidenskab undtaget), egenomsorg, forebyggelse (herunder ernæring) samt muligheder i tilknytning til byggerier inden for området.

Teknologierne omfatter telemedicin, informations- og kommunikationsteknologi, robotter og automation, velfærdsservices og intelligente hjælpemidler.

Eller apps, der kan afhjælpe en konkret udfordring. Fx har 2 elever, Anya og Fifi, fra NNY udviklet konceptet til en ny app, der tager fat på udfordringen for mennesker med PKU (tåler ikke proteiner). Denne app gik videre til semifinalen i Unge forskere. Desuden er de 2 piger på tur til foredrag for den relevante målgruppe.

Lisa, studerende på Syddansk Universitet - Civilingeniør i velfærdsteknologi:
https://www.youtube.com/watch?v=t2ZGmO8_tnk

Viden om velfærdsteknologi - Teknologisk Institut:
https://www.youtube.com/watch?v=aeT9ZbIDLCk

Bevægelse og rejser

Bevægelse

Bevægelse er en naturlig del af dagligdagen på NNY. Udover det åbenlyse, at det er godt for dig selv, så er det et af de elementer, der linker kompetencer og fællesskabet. Når vi dyrker det sammen på skolen, giver det noget internt, når vi er med i et fællesprojekt som Halsnæsløbet med den lokale Hundested skole, så giver det noget eksternt.

På NNY er rejser og oplevelser en naturlig del af at være på efterskole. Sammen skal vi ud og opleve verden.

Ud i verden for at få sjove oplevelser, men også for at samle interessant viden og pirre iværksætterens nysgerrighed. På den måde gives de bedste muligheder for at udvikle sig til Morgendagens stjerner.

Og hvor går rejsen hen?

Forældreinfo

Vi tager (ud)dannelse seriøst. Og vi gør det i en helt ny og anderledes sammenhæng. Her vælger eleverne ikke, hvem de skal bruge et år sammen med ud fra en fritidsaktivitet. Her er eleverne sammen, fordi de besidder lysten til at skabe! Vi har rammerne - sammen udvikler vi indholdet.

På NNY byder vi velkommen til info-møder hver den første torsdag i måneden. De er altid godt besøgt, så skriv gerne en mail til info@nnye.dk, hvornår I har lyst at besøge os. Info-møderne starter torsdag den 4. oktober 2018 kl. 19.

Efter sommerferien er der først Efterskolernes dag søndag den 30. september 2018. Hold øje med programmet, når vi nærmer os. 

Kontakt

Du kan altid starte med uforpligtende at at kontakte os. Send en mail eller ring til os, så tager vi en snak om dine muligheder.
New Nordic Youth
Torupvejen 90
3390 Hundested
+45 25 14 25 90 Jane Holstein
+45 21 64 19 68 Dennis Perschke
info@nnye.dk

Bliv elev

Du kan uforpligtende reservere din plads nu, så tager vi efterfølgende en snak om dine muligheder.
2018 © All Rights Reserved. New Nordic Youth