Infomøder

Næste besøg

NNY infomøde/rundvisning:

Vi har rundvisninger løbende – også for elever til 2021/22. Så er du blevet i tvivl om dit kommende skolevalg, så besøg NNY og se hvordan du kan få endnu flere kompetencer, inden du skal videre på uddannelse. Kontakt os for rundvisning og samtale.

Rundvisning med informationer for 1-2 familier af gangen varer ca. 1 1/2 time.

Er du blevet nysgerrig på NNY, ring til 51812590. Eller skriv på info@nnye.dk. Dette gælder også i sommerperioden. Læg en besked, hvis ikke vi tager telefonen. Vi skal nok vende tilbage. Mandag til og med torsdag i uge 28, er de eneste dage, hvor der ikke tages eller svares på telefonen. Skriv i stedet en mail, den bliver der svaret på dagligt.

Alle besøg kræver tilmelding! Samt Coronapas, der påviser minimum 1. vaccinationsstik. Er man ikke vaccineret skal man enten have en PCR test højst 96 timer gammel eller en kviktest højst 72 timer gammel!

Kontakt os – også hvis I ikke kan på hverdage. Vi finder en løsning, så I kan se skolen.

NB: Efterskolernes dag søndag d. 26. september og derefter info-aftener hver den første torsdag i måneden kl. 19.

På NNY har vi 10. årgang. Se ledige pladser på NNY her:

https://www.efterskolerne.dk/da/Schools/Sjaelland-og-Bornholm/New_Nordic_Youth