Uge 50

Ugebog
Tirsdag i De 3 iværksætterier arbejdede eleverne videre med forløbet "Be the I i Kind". Eleverne finder på projekter, hvor de kan gøre noget for en anden eller flere personer på skolen. I kompetencerne onsdag blev der i Tech forberedte eleverne sig på præsentation af deres deres projekter for de andre elever. Arcademaskine skal være klar til at spille på, gamercomputer er bygget færdigt, film er redigeret og klippet og flere andre ting. Business og Mediedesign arbejdede sammen i denne uge. Der var webshop workshop. Der blev bygget hjemmesider, så eleverne selv kan kaste sig ud i diverse webshop projekter. Hos Go Creative samlede eleverne de sidste ugers arbejde med print af op. I fagene var der mandag forberedelse til OSO messe/eksamen. Torsdag og fredag blev messen afholdt. Eleverne pitchede deres job og uddannelse hertil. Torsdag generalprøve for andre elever, fredag for lærerne (eksamen). Valgfagene udgik i denne uge grundet OSO eksamen. I weekenden har alle været på skolen. Der har været pebernøddebageri, julequiz, gåture, juletræsfest, afslapning og fritid.