Faciliteter

Bygningerne, der huser New Nordic Youth, har så mange gode faciliteter, uanset om vi underviser, har gruppearbejde, walk and talk, bevægelse, madlavning eller man bare vil slappe af. Læs med her og bliv klogere på alle de fantastiske elementer der er med til at skabe rammerne om NNY.

Beboelsesfaciliteter

Værelserne ligger på gange med 5 – 10 værelser. Alle værelser er med bad og toilet. Dejlige lyse værelser. Ved læringstrappen er der ”fatboy” zone til afslapning og social samvær. Ved fitnessområdet er der også mulighed for et spil bordtennis. Begge steder er der også udgang til den lukkede gård eller haven.

 • </br>

  Værelserne

 • </br>

  Udsigten fra værelserne

 • </br>

  Skolen fra oven

Sociale og hyggefaciliteter

”Jagtstuen” er omdrejningspunktet for hygge indendørs. Den ligger i kælderen under receptionen og byder på bar, borde og stole samt et tilstødende lokale med 2 billardborde, airhockey og dart. ”Jagtstuen” kan også bruges til læringsrum i skoletiden. Udendørs er der først og fremmest en lukket gård med masser af plads til hygge på græsset, borde og stole til lektielæsning – en rigtig hyggelig oase.

Dertil kommer den kæmpe have. Haven er for en del år siden tegnet af Tegnestuen Vandkunsten. Her er der tænkt over indretningen. Der er sansehave, hvor man kan gå fra cirkel til cirkel og udgang til den store have. Der er Walk an Talk-tunneler, der nu er blevet en del af løbebanen rundt på grunden. Løbebanen er næsten 700 meter lang. Frugthaven består af et utal af æble- og pæretræer. Der er masser af græs at boltre sig på og med tiden vil der være multibane og crossfitanlæg. Faktisk er der så meget plads, at der er ”slå ud-måtter” (golf) fra bygningen og ud i haven. Og bag måtterne er der tilmed en Petanque bane. Haven er desuden suppleret med små hyggelige kroge med bord og bænk til lektielæsning eller bare hænge ud.

Masser af muligheder for sjov, spil, samvær eller bare afslapning.

Undervisnings- og læringsfaciliteter

Kantine og køkken – kantinen er lys og venlig og kan bruges til andet end at bespise efterskolens elever. Maden bliver tilberedt i stort køkken med det grej, der skal være samt anretterkøkken.

Reception, foyer samt balkon indbyder til samvær. Der er stort lysindfald, udgang til den lukkede gård samt kantine. Desuden er der trappe ned til den super hyggelige kælder med ”Jagtstuen”.

Fra foyeren er der adgang til de 2 første undervisningslokaler. De er opkaldt ”Kikhavn” og ”Lynæs”. Begge rum har projektor, kæmpelærred, surround sound i Kikhavn samt mikrofoner, forstærkere mm. Gode muligheder for musik, sang og foredrag mm. Begge rum har udgang til den store have.

Også fra foyeren gennem den lukkede gård er et 3. undervisningslokale. Det er opkaldt ”Liseleje”. Igen med projektor, kæmpelærred og teknisk udstyr til fx eSport, musik, sang, foredrag mm. Imellem ”Kikhavn” og ”Lynæs” ligger lærerværelset - ”Knud Rasmussen”.

I forbindelse med ”Liseleje” ligger yderligere 4 grupperum:

”Tømmerup”

”Ullerup” – For nuværende har en gruppe elever startet et IT værksted, hvor computere skrues på, skilles ad og samles igen.

”Grevinde Danner” – For nuværende har en gruppe elever startet et iværksætterkontor, hvor der deles om borde og skabe, når der udvikles og tænkes videre på egne idéer.

 • </br>

  Foredragssalen

 • </br>

  Når vi holder møde

 • </br>

  Lynæs