Tech

Tech er for dig, der gerne vil lære mere om at programmere, udvikle apps og finde det næste nye indenfor Tech branchen. Vi lærer dig at arbejde innovativt med teknologi og tænke ud af boksen, når det kommer til at løse udfordringer. Vi sigter mod at give dig forståelsen for nutidens it-infrastruktur, opbygning samt muligheder for at udnytte den til at skabe noget, der kan skabe værdi. Udover at lære at skabe digitale løsninger, så arbejder vi med eSport, fordi eSport har et kæmpe potentiale og er i en fase, hvor nytænkning og talent inden for området kan blive kæmpestort.

På Tech arbejder vi fra start med de basale elementer inden for programmering, herunder HTML og JavaScript samt forståelsen af hvilken funktion servere, routere, netværk, CMS systemer osv. har, for at vores computere og telefoner virker, som de gør. Når vi har lært, hvordan det ”hele” virker og stiftet bekendtskab med programmer, der gør det lettere at håndtere, så begynder vi at se på, hvordan teknologien kan hjælpe os til at løse problemer og gøre hverdagen lettere. Mere konkret kommer vi i løbet af året igennem:

  • Programmering HTML, CSS, JavaScript m. fl.
  • App udvikling
  • Tech Business
  • Innovation
  • Webudvikling
  • eSport

Det, og meget mere, er noget af det, som undervisningen kommer til at handle om. Tech undervisningen kommer i høj grad til være styret af jeres egne ideer samt samarbejde på tværs af de andre kompetencer. Vi kan udvikle egne idéer og sætte ting i gang.

Igen, som alle andre ting på denne skole, så ønsker vi, at I er medbestemmende omkring, hvad der skal ske på skolen. Vi skal sammen gøre alt, hvad der står i vores magt for at få det til at ske – det er det, vi kan på New Nordic Youth!

På tværs af kompetencerne

Tech er i det 21. århundrede grundstenen for innovation, derfor er kompetencen essentiel i samspil med både Mediedesign og Business, fordi den giver muligheden for, at en ide på en efterskole kan blive til en reel applikation, der kan bruges og skabe værdi. Ligeledes er Mediedesign og Business vigtige for Tech, fordi en applikation kan være nok så teknisk funktionel, men hvis den ikke taler til det publikum, den er lavet til, så bliver den ikke en succes.

Det er netop dette samspil mellem kompetencerne, der gør, at vi på New Nordic Youth fra start har potentialet til at skabe noget nyt og innovativt.